Van Lier ITM

Zoneregeling

Daikin Warmtepompen

Energiebesparing door verwarming met zoneregeling in elke kamer

Met zonebediening stel je de temperatuur in verschillende kamers van je huis afzonderlijk in. Zo kun je bijvoorbeeld 's ochtends douchen in een warme badkamer, tijdens werktijd alleen de werkplek verwarmen en 's avonds alleen de woonkamer.

Specifieke verwarming per vertrek kan worden geregeld met draadloze slimme thermostaatknoppen en thermostaten. De CV-ketel of warmtepomp worden ingeschakeld wanneer er warmte nodig is in de betreffende kamer.

Zoneregeling kan ook op basis van vloerverwarming. Elke kamer wordt individueel geregeld met draadloze thermostaten en zonecontrollers. De CV-ketel, warmtepomp of stadsverwarming worden ingeschakeld wanneer er warmte nodig is in de kamer.

Met behulp van elektrische radiatoren, infrarood verwarming en intelligente elektrische schakelaars en thermostaten is het ook mogelijk om een ​​ruimte efficiënt te verwarmen.

V. Lier -42
Duurzaam wonen

Verwarm alleen de ruimte waar je verblijft

Zoneregeling kan honderden euro's per jaar besparen op de gemiddelde energierekening.

Met temperatuurregeling per vertrek wordt er niet onnodig energie verspild aan het verwarmen van ruimtes, als dat niet nodig is. Deze energiebesparing is goed voor zowel het milieu als uw portemonnee.

Van Lier Installatietechniek informeert u graag over de mogelijkheden.

Meer informatie?

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen of wilt u meer informatie wat Van Lier ITM in uw situatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze verkoopadviseurs.