Van Lier ITM

Onderhoud

Voor veiligheid en levensduur

Onderhoud aan uw CV-ketel

In een cv-ketel komen elementen als gas, water, elektriciteit, rookgas en lucht (afvoergas) samen. Zo’n ketel is permanent aan het werk, dag en nacht. Vandaar dat regelmatig onderhoud heel belangrijk is. Om de veiligheid in huis te garanderen, dient dit onderhoud te gebeuren door een erkend installatiebedrijf als van Lier Installatietechniek. Bovendien is onderhoud belangrijk voor de veiligheid in huis en je bespaart er energie mee en is mede bepalend voor de levensduur van ketel.

Onze monteurs meten de apparatuur door, stellen deze opnieuw in en maken het complete systeem goed schoon. Het is raadzaam een onderhoudsbeurt minimaal eens per 24 maanden te laten uitvoeren. Dit is overigens niet seizoensgebonden. De cv-ketel zorgt in de meeste gevallen immers ook voor het warm water, ‘s zomers én ‘s winters.

Al onze service monteurs beschikken over goed uitgeruste service auto’s met gereedschap en onderdelen voor de reparatie van diverse merken ketels. Eventuele niet beschikbare onderdelen kunnen wij binnen 24 uur bij de desbetreffende fabrikant voor u bestellen. Dat is de service van Van Lier ITM.

V. Lier -17

Zowel bij de installatie als ook bij het onderhoud zijn de monteurs verplicht uitgebreide checklisten te doorlopen, grondige veiligheidscontroles uit te voeren, de stappen van de procedures af te vinken en vervolgens zijn werkzaamheden afmelden bij de controlerende instantie van de rijksoverheid.

Dit alles vergt meer tijd dan gewoonlijk was. Ook zijn de monteurs inmiddels allemaal uitgerust met de nieuwste verplichte meetapparatuur.

Storing melden (24 x 7)

Storingsnummer +31-475-462 105

Bent u al klant bij Van Lier en heeft u een dringende storing?
Bel het storingsnummer of mail naar: service@vanlieritm.nl

Afspraak maken

Onderhoud CV ketel

Bent u al klant bij Van Lier? Maak dan eenvoudig een service-afspraak voor het onderhoud aan uw CV ketel via onderstaande button.