Van Lier ITM

WTW systemen

Ventilatie met WTW systemen

Energiezuinig en een gezond binnenklimaat

Ventilatie met warmteterugwinning zorgt ervoor dat vervuilde lucht de woning verlaat en wordt vervangen door schone, frisse buitenlucht.

Maar niet alleen dat: vóór de instroom van koude buitenlucht, de warmteterugwinning waarin de warmtewisselaar zich bevindt, deze verwarmt met de warmte van de afgevoerde lucht. Energie/warmte binnenshuis wordt op deze manier teruggewonnen en ventilatie met warmteterugwinning zorgt bovendien voor een besparing op uw stookkosten.

Door het hoge rendement is het installeren van een warmteterugwinningssysteem in huis zowel financieel als qua duurzaamheid een goede investering.

Van Lier ITM adviseert u graag en zal samen met u de beste oplossing kiezen voor uw situatie en wensen.

DCIM100MEDIADJI_0252.JPG
optimale warmteterugwinning

Voordelen van WTW

Bij een WTW-unit gaat er weinig warmte verloren waardoor veel energie wordt bespaard.

Dankzij warmteterugwinning is er geen hoog gasverbruik meer nodig om uw huis of bedrijfpand te verwarmen. Dankzij een optimale warmteterugwinning bespaart u jaarlijks op uw elektriciteitsrekening.

Bij een toestel met warmteterugwinning gaat er tijdens het ventileren geen warmte verloren. Bovendien kan warmteterugwinning met behulp van ventilatie 24 uur per dag een gezond binnenklimaat creëren.

Meer informatie?

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen of wilt u meer informatie wat Van Lier ITM in uw situatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze verkoopadviseurs.