Van Lier ITM

Elektrische boilers

Elektrisch warmwater toestellen

Royaal, energie-efficiënt comfort en direct en voldoende warm water

Spoelen, wassen, douchen, baden - met de elektrische warmwatertoestellen van Nefit Bosch is er altijd direct en voldoende warm water. Waar en wanneer het nodig is: of het nu gaat om één kraan in de keuken, of om meerdere tappunten.

Een elektrisch warmwater toestel biedt uitkomst voor zowel keuken, als badkamer. Omdat het toestel dichtbij het tappunt geplaatst kan worden, heb je altijd snel warm water. Een warmwaterleiding of gasaansluiting zijn voor deze toestellen niet nodig.

Naast de kenmerken van toestellen met en toestellen zonder warmwatervoorraad, is ook de capaciteit van het toestel belangrijk bij je keuze.

Van Lier ITM adviseert u graag en zal samen met u de beste oplossing kiezen voor uw situatie en wensen.

DCIM100MEDIADJI_0260.JPG
Groot volume

Warmtepompboilers voor warm tapwater

Bij een WTW-unit gaat er weinig warmte verloren waardoor veel energie wordt bespaard.

Verwarm je water met duurzame energie met de warmtepompboilers voor warm tapwater van Daikin.

Deze warmtepompen zijn ontworpen voor de productie van warm tapwater, opgeslagen in een geëmailleerde stalen tank. De condensor is voorzien van een externe behuizing voor maximale veiligheid en gewaarborgde hygiëne.

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van een warmtepompboiler.
Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie?

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen of wilt u meer informatie wat Van Lier ITM in uw situatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze verkoopadviseurs.