Van Lier ITM

Installatie

V. Lier -1

CV ketels

Energiezuinige cv-ketel voor comfortabele verwarming en warmwatercomfort

De beste cv-ketel voor uw woning is een ketel die correct gedimensioneerd is, dat wil zeggen dat het vermogen niet te groot en niet te klein is. 

Lage temperatuur verwarming

Warmte afgiftesystemen die werken met een maximale aanvoertemperatuur van 55 graden Celsius.

Meestal wordt bij lage temperatuurverwarming gedacht aan vloerverwarming. Er bestaan echter ook lage temperatuur radiatoren of convectoren.

V. Lier -77

Ventilatie

Energie-efficiënte ventilatie-systemen.

Het ventileren van uw woon- of bedrijfsruimte is tegenwoordig een absolute vereiste. Door de steeds betere isolatie van gebouwen is natuurlijke ventilatie onmogelijk: de kou blijft buiten en de warmte binnen. De afvoer van de afvalstoffen in de lucht is echter noodzakelijk om een goede luchtkwaliteit te garanderen.

V. Lier -72
V. Lier -49

WTW systemen

Energiezuinig en een gezond binnenklimaat.

Ventilatie met warmteterugwinning zorgt ervoor dat vervuilde lucht de woning verlaat en wordt vervangen door schone, frisse buitenlucht.

Elektrische boilers

Royaal, energie-efficiënt comfort en direct en voldoende warm water.

Spoelen, wassen, douchen, baden - met de elektrische warmwatertoestellen van Nefit Bosch is er altijd direct en voldoende warm water. Waar en wanneer het nodig is: of het nu gaat om één kraan in de keuken, of om meerdere tappunten.

V. Lier -7
Meer informatie?

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen of wilt u meer informatie wat Van Lier ITM in uw situatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze verkoopadviseurs.