Van Lier ITM

Hybride systemen

Daikin hybride warmtepompen

CV-ketel in combinatie met een warmtepomp

Hybride warmtepompen combineren duurzame en traditionele energiebronnen om energiezuinige verwarming, koeling en warm tapwater voor de woning te leveren. Ideaal voor matig geïsoleerde woningen.

Een hybride warmtepomp werkt op elektriciteit en maakt gebruik van energie uit de buitenlucht. Het is daarom een energiezuinig apparaat. Je koppelt hem aan je CV-ketel die je nu hebt, of je laat hem tegelijk met een nieuwe CV-ketel installeren.

De warmtepomp zorgt voor grotendeels van de warmte in huis. De CV-ketel springt alleen bij als het buiten erg koud is of je huis snel moet worden opgewarmd.

daikin
Duurzaam wonen

All-electric-ready

Gaat u op korte termijn uw huis beter isoleren? Kies dan een all-electric-ready warmtepomp. Daarmee kunt u straks makkelijk van het gas af.

Bent u van plan de komende jaren de isolatie van uw woning te verbeteren naar een redelijke of goede isolatie?

Dan is het verstandig om voor een grotere hybride warmtepomp te kiezen. Dit wordt ook wel volledig all-electric-ready genoemd.
Na het aanbrengen van de isolatie hoeft u geen geheel nieuw toestel te kopen. De all-electric-ready kan dan gebruikt worden als volledig elektrische warmtepomp. Voor volledig elektrisch gebruik heeft u wel een water reservoir nodig voor warm kraanwater. U kunt dit reservoir installeren zodra u het hybride systeem aanschaft, of later als u er klaar voor bent om te gebruiken als een volledige warmtepomp.

Van Lier Installatietechniek informeert u graag over de mogelijkheden.

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van een warmtepomp. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie?

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen of wilt u meer informatie wat Van Lier ITM in uw situatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze verkoopadviseurs.