Van Lier ITM

CV ketels

Nefit Bosch CV-ketels

Energiezuinige cv-ketel voor comfortabele verwarming en warmwatercomfort

U kunt met een nieuwe cv-ketel behoorlijk wat energie en dus geld besparen.

De beste cv-ketel voor uw woning is een ketel die correct gedimensioneerd is, dat wil zeggen dat het vermogen niet te groot en niet te klein is. Met een correct gedimensioneerde cv-installatie geniet u van een comfortabel warme woning, stook je zuinig en is de warmwatervoorziening helemaal op uw behoefte afgestemd.

Er is een aantal zaken waar u op moet letten als je een cv-ketel gaat kopen. Zo is bijvoorbeeld de grootte van de woning van belang voor het vermogen van de ketel.

Van Lier ITM adviseert u graag en zal samen met u de beste oplossing kiezen voor uw situatie en wensen.

V. Lier -42
Een goede keuze

Nefit Bosch CV-ketels

Nefit Bosch is de ‘uitvinder’ van de HR-ketel. Deze CV-ketels zijn voorzien van de nieuwste innovatieve technieken en de beste materialen.

Van Lier Installatietechniek plaatst voornamelijk Nefit Bosch CV-ketels. Dit Nederlandse merk bracht als eerste ter wereld de succesvolle Hoog Rendement-ketel op de markt. Al meer dan 30 jaar is Nefit het meest verkochte merk HR-ketels en staan ze garant voor betrouwbaar warmwatersysteem met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Binnen de lijn HR-ketels die Nefit levert is de Trendline een voor veel klanten geschikte ketel. Warmwatercomfort, warmtecomfort, geluidsniveau, energiebesparing, gebruiksgemak en betrouwbaarheid zijn hierbij de sleutelwoorden.

Meer weten over Nefit Bosch CV-ketels? Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie?

Vrijblijvend advies

Heeft u vragen of wilt u meer informatie wat Van Lier ITM in uw situatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze verkoopadviseurs.